Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / Un șofer a pierdut o tonă de motorină pentru că a ieșit brusc din stație

Publicat

pe

Publicitate

Goana după combustibil ieftin naște situații hilare. Șoferii speriați de creșterea prețului la carburanți nu mai țin cont de nimic și, pe lângă faptul că stau ore în șir la cozi interminabile, improvizează și soluții periculoase pentru a cumpăra cât mai mult.

Un tecucean care s-a aprovizionat joi, 10 martie, la o stație de pe raza municipiului, a suferit o pagubă serioasă. Omul s-a dus la o benzinărie de pe str. 1 Decembrie 1918 cu un papuc în care avea un rezervor de o mie de litri, pe care l-a umplut cu motorină. Aprovizionarea nu avea însă să îl scutească de cheltuieli în viitor, pentru că imediat după ce a achitat „plinul” uriaș a plecat în trombă din stație.

Rezervorul nu ar fi fost, se pare, bine fixat în cabina mașinii și s-a răsturnat pe carosabil, în momentul în care șoferul a luat curba. O mie de litri de motorină s-au scurs pe șosea.

La faţa locului au fost chemaţi pompierii. Aceştia s-au asigurat că în zonă nu izbucneşte un incendiu şi au curăţat şoseaua.

Publicitate

Benzinăria a fost sancționată cu 10.000 lei. A fost aplicată sancţiunea maximă pentru că a permis alimentarea în recipiente neconforme. În cazul șoferului, poliţiştii şi inspectorii ISU Tecuci continuă verificările.

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes