Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Un pui de urs a intrat în curtea unei case din cartierul Noua. O femeie care stătea în faţa casei a fost salvată de un căţeluş curajos care a fugărit animalul

Publicat

pe

Un pui de urs a intrat în curtea unor braşoveni din cartierul Noua. Imaginile de pe camera de supraveghere a casei au ajuns pe TikTok şi au stârnit amuzamentul internauţilor, asta pentru că pe filmare se vede cum un mic căţeluş îl fugăreşte prin toată curtea. Cu toate acestea, o femeie a tras o speriterură zdravănă, animalul trecând la doar câţiva metri de ea.

Pe imagini se vede cum femeia stă liniştită pe scaunul din curte, când, dintr-o dată, puiul de urs începe să alerge prin faţa casei, speriat de lătratul căţeluşului care fuge şi el în spatele lui, încercând să îl gonească. Femeia se ridică speriată şi se vede cum nu ştie unde să o apuce, sau ce să facă, apoi o ia pe urma celor două animale, probabil după căţeluş.

Conform postării, întâmplarea ar fi avut loc în cartierul Noua, în data de 23 mai, în jurul serii.

Imediat la postare au apărut si comentarii, care mai de care mai amuzante, ţinând cont că un căţeluş atât de mic a avut curajul „să se dea” la urs.

Publicitate

„Ursul fuge de frică, măcar doamna s-a ridicat şi a fugit, eu stăteam acolo.”, „ce răi sunt câini din Noua”, sunt doar câteva din comentarii.

urs noua
play-sharp-fill

urs noua

Sura video: Horatiu Felix Balasz

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes