Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Un pui de pisică a fost salvat de pompierii brașoveni după ce a căzut într-un puț adânc de 10 metri

Publicat

pe

De o operațiune mai puțin obișnuită au avut parte, seara trecută, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov. Localnicii dintr-un cartier din oraș au sunat la 112 după ce au auzit mieunatul unei pisici care căzuse într-un puț foarte adânc. Spre locul în care se afla animalul au fost trimiși imediat pompierii care s-au chinuit zeci de minute să scoată animalul la suprafață.

„În jurul orei 20:50, s-a primit un apel în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Țara Bârsei” al județului Brașov, fiind solicitați să intervenim pentru salvarea unei pisici, căzută într-un puț cu o adâncime de 10 metri de pe strada Ioan Popasu, din municipiul Brașov. La fața locului s-au deplasat o autoscară încadrată cu alpiniști și o autospecială cu apă și spumă.
Pompierii alpiniști au coborât în rapel și s-a intervenit cu trepiedul de salvare de pe autoscară. După o intervenție destul de dificilă, fiind vorba de un puț adânc și destul de îngust puiul de pisică captiv a fost salvat și eliberat”, a transmis Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.

După ce au luat pisica din puț, alpiniștii au pus-o într-un rucsac, iar așa a fost adus animalul la suprafață. Când pompierii au vrut să scoată puiul de pisică din ghiozdan, acesta a luat-o speriat la fugă. Misiunea pompierilor s-a încheiat cu succes, iar mica felină și-a văzut în continuare de drum.

Pisica salvata
play-sharp-fill

Pisica salvata

Publicitate

sursa foto-video: ISU Brașov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes