Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Un primar din judeţul Braşov a ameninţat cu moartea doi poliţişti. A fost reţinut pentru ultraj

Publicat

pe

Publicitate

Primarul comunei Comăna, Viorel Grusea, a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov care îl acuză de ultraj.

Acesta este acuzat că a ameninţat cu moartea doi polişişti care făceau un control la magazinul soţiei lui. Poliţiştii au constatat mai multe neregul fiscale la magazin şi au luat decizia să îl închidă. În acel moment Viorel Grusea i-a ameninţat cu moartea.

„În data de 14 aprilie 2021 primarul comunei Comăna, din județul Brașov, a fost reținut preventiv pentru săvârșirea a două infracțiuni de. ultraj împotriva a doi ofiţeri de poliţie. S-a stabilit că la aceeași dată primarul comunei, care este și soțul administratorului unui magazin din acea localitate i-a amenințat cu moartea pe cei doi polițiști în contextul în care ei puneau în executare o sancţiune complementară a suspendări activității acelui local”, a transmis Adrian Aldea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

video
play-sharp-fill

Comuna Comăna este singura localitate din județul Brașov care se mai află în carantină zonală, rata de infectare depășind cifra de 14 la mie.

Publicitate

Viorel Grusea, un primar cu cântec

Viorel Grusea are propria melodie pe Youtube, după ce a câștigat alegerile. Acesta a obținut un procent zdrobitor în cursa pentru Primăria Comăna, de 85%. Acesta a obținut 1.100 de voturi.

Cântărețul de muzică de petrece Radu Baston i-a dedicat o melodie primarului, pe care a postat-o pe youtube chiar a doua zi după ce Grusea a câștigat alegerile.

video
play-sharp-fill
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes