Connect with us
Publicitate

Social

VIDEO / Un preot a fost filmat în timp ce sfinţea undițele unui pescar: „Binecuvântează aceste undiţe”

Publicat

pe

Întâmplare tragic comică într-o localitate din România. Preotul de care aparţine parohia a decis să ajute un pescar ghinionist. Din aceste considerente, preotul a început să sfinţească unditele pescarului care nu mai prindea nimic. Un filmuleţ postat pe reţelele de socializare a stârnit, atât indignare cât şi amuzamentul internauţilor.

Publicitate

Filmuleţul dezvăluie cum un slujitor al Domnului sfinţeşte câteva undite pentru a înlătura ‘blestemul’ abătut asupra pescarului.

Într-un garaj dintr-o localitate din România, un preot a fost filmat în timp ce oficia o slujbă cel puţin inedită. Preotul a început să sfinţească unditele unui pescare ghinionist., iar imaginile au devenit virale pe reţelele de socializare.

Decizia de chemare a preotului a venit, probabil, după ce pescarul s-a săturat să se ducă la pescuit şi să se întoarcă fără să fi prins vreun peşte. Ajutorul Lui Dumnezeu a venit instant pentru întrajutorarea omului ghinionist, iar împreună cu dascălul au pornit slujbă pentru alungarea ghinionului.

Publicitate

Pe imagini se vede cum preotul începe să sfinţească lansetele, unditele şi momelile bărbatului. Acesta a găsit şi o soluţie la apă sfinţită. Preotul foloseşte o sticlă cu apă plată din care toarnă peste busuiocul cu care stropeşte ulterior unditele

Imaginile au fost postate pe Facebook, acolo unde au fost distribuite și preluate de un număr foarte mare persoane. Totuși, informații suplimentare despre cine ar fi preotul sau unde s-ar fi produs „minunea” nu au fost oferite.

[fvplayer id=”35″]

Video realizat de Ciocarlie Stelian

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes