Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Un poliţist a vrut să se laude pe internet cu captura sa, dar s-a făcut de râs în cele din urmă

Publicat

pe

Un agent de poliţie din oraşul Nucet, judeţul Bihor, a simţit nevoia să se laude cu o captură deosebită în faţa colegilor săi, printr-un live pe internet. Întreaga poveste a fost făcută publică de colegii de la ebihoreanul.ro.

Publicitate

Aceştia au dezvăluit cazul agentului Natanel Popa, agent la Poliţia Nucet, care le explica colegilor despre captura sa de zile mari.

[fvplayer id=”3″]

„<<6 bucăţi, 6 CNP-uri pe procesul verbal, 6 negri>>, <<ai mei, nu ai voştri>>, se fălea Popica nost’ în faţa camerei cu <<flagrantul>> care ar fi o premieră, căci nici cei cu peste 10 ani vechime n-au văzut atâţi infractori la un loc într-o acţiune, în viaţa vieţii lor. La cum descria poliţistul măreaţa realizare în filmarea ajunsă virală şi distribuită unul altuia de poliţişti, te aşteptai ca el să fi fost un soi de Rambo care s-a luat la trântă cu toate clanurile Duduienilor, Sportivilor şi Spoitorilor la un loc, aterizaţi în oareşce reglare de conturi la poalele Apusenilor.

În realitate, după cum a aflat Bihorel, cele <<6 bucăţi>> ale lui Rambo de Nucet erau de fapt nişte găinari prinşi cu câteva lebeniţe furate din piaţa din Nucet”, descrie situaţia hazlie sursa menţionată.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes