Connect with us
Publicitate

Social

VIDEO / Un martor din dosarul DNA în care este cercetat fostul primar din Ghimbav a fost snopit în bătaie, în plină stradă. A fost bătut e un temut interlop din Olt

Publicat

pe

Un martor important dintr-un dosar trimis în judecată de procurorii DNA Brașov, în care sunt implicați fostul primar din Ghimbav și un clan periculos din județul Olt, a fost bătut și tăiat, ziua în amiaza mare, de oamenii unuia dintre inculpați. Atât victima, cât și autorii atacului ar fi spus în fața polițiștilor că ar fi fost vorba despre un conflict izbucnit din cauza unei presupuse datorii, transmite gandul.ro.  

Publicitate

VIDEO puteţi vedea pe gandul.ro

Un bărbat a fost atacat, sâmbătă, de trei indivizi, într-un parc din apropierea sediului Primăriei orașului Drăgănești Olt. O persoană a filmat întreaga scenă cu telefonul mobil, iar din imagini reiese că victima a fost atacată, din senin, în timp ce stătea pe o bancă, alături de o altă persoană.

Bărbatul a fost lovit cu pumnii, după care a fost trântit la pământ și agresat în continuare. La un moment dat, conform martorilor oculari, unul dintre bătăuși l-ar fi rănit cu un cuțit. De față au fost și mai mulți copii care, pe lângă ploaia de lovituri, au fost martori și la momentul în care victima ar fi fost lovită cu un cuțit, de unul dintre cei trei, în timp ce complicii săi îl încurajau, în mod insistent, să-l înjunghie.

Publicitate

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul bătut ar fi martor într-un dosar deschis de procurorii DNA Brașov, în aprilie 2018, aflat acum pe rolul Tribunalului Brașov. Conform procurorilor anticorupție, primarul de atunci al orașului brașovean Ghimbav, Dorel Toma, ar fi luat bani de la liderul temutului clan Fluture, din Drăgănești Olt, pentru semnarea unor contracte, la preț supraevaluat.

Interlopii din județul Olt, conduși de Goman Fluture, ar fi vândut și montat, la Ghimbav, stâlpi de iluminat și bănci, dar ar fi făcut și lucrări de amenajare a unor spații verzi, pentru care ar fi folosit muncitori din Drăgănești.

Cu toate că, spun sursele citate, Goman Fluture nu ar fi recunoscut în anchetă că s-ar fi implicat personal în afacere, procurorii DNA ar fi audiat mai mulți muncitori, printre care și pe cel care a fost bătut în cursul zilei de sâmbătă.

Incidentul din parc, tratat de Poliție ca orice „conflict spontan”

Întrebat de procurori cine l-a trimis să lucreze la Ghimbav, zilierul s-ar fi temut că anchetatorii l-ar fi putut acuza de favorizarea infractorului și a ales să fie sincer. Ca urmare, acesta l-ar fi indicat drept angajator pe liderul interlop Fluture, declarație care ar fi stârnit mânia fostului său angajator.

Publicitate

Sâmbătă, în timp ce muncitorul se odihnea pe o bancă, alături de un cunoscut, în parcul de lângă Primărie ar fi apărut trei bărbați, dintre care unul ar lucra la salonul de evenimente deținut de Goman Fluture.

După o scurtă discuție, cei trei l-au snopit în bătaie și l-ar fi lovit inclusiv cu un cuțit, în văzul tuturor.

Martorii îngroziți au sunat la numărul de urgență 112, iar potrivit unor surse din Poliție, atât victima, cât și agresorul ar fi spus că a fost un conflict spontan, pentru o datorie mai veche legată de niște ouă de găină rămase neachitate.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes