Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / Un jandarm braşovean supraveghează turiştii de pe pârtiile din Poiana Braşov direct de pe placa de snowboard

Publicat

pe

Publicitate

Un jandarm braşovean are misiunea de a supraveghea schiorii din Poiana Braşov chiar din mijlocul pârtiei, şi nu oricum, ci chiar de pe snowboard. Călin Corboşi, un tânăr care din toamnă s-a alăturat jandarmilor braşoveni îşi pune în slujba meseriei ceea ce ştie el mai bine să facă, pasiunea de a aluneca pe zăpadă.

Astfel, pentru că tânărul este pasionat de snawboard, şi pentru că practică acest sport foarte bine, Jandarmeria Braşov a luat decizia de a-l lăsa să supravegheze pârtiile, şi de a da ajutor schiorilor în cazul în care este nevoie, de pe placă.

„Punem în valoare pasiunile și abilitățile fiecărui jandarm și ne adaptăm permanent la evoluția sporturilor de iarnă și nu numai…

Pe jandarmii montani din Brașov i-ați văzut pe schiuri, pe ATV, pe snowmobil, cu rucsacul în spate patrulând pe cărările de munte, dar niciodată pe placa de snowboard, până azi!

Publicitate

Călin Corboşi s-a alăturat echipei jandarmilor din Poiana Brașov în toamna anului trecut, iar noi i-am pus în valoare pasiunea lui pentru placa de snowboard și i-am încredințat misiunea de a veghea la buna desfășurare a coborârilor pe pârtie, atât pe schiuri, cât și pe snowboard.

Mult succes, tinere! Suntem convinși că vei fi la înălțime!”, a transmis Jandarmeria Braşov.

jandarm snawboard
play-sharp-fill

jandarm snawboard

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes