Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Un incendiu violent a mistuit acoperișul unui hotel din Rupea. Pompierii s-au chinuit mai bine de 6 ore ca să stingă flăcările

Publicat

pe

A fost o noapte de foc pentru pompierii din Brașov care au fost solicitați să intervină pentru stingerea a două incendii violente. Primul a izbucnit la câteva grajduri din Ticușul Nou. Acolo șapte autospeciale cu apă și spumă au intervenit pentru a stinge vâlvătaia.

Publicitate

La aproape două ore de la primul apel la 112, un alt incendiu a fost anunțat în jurul orei 22.00, de această dată în localitatea Rupea. Acolo acoperișul unui hotel a început să ardă ca o torță, iar 30 de muncitori care erau cazați s-au autoevacuat.

ISU Brașov a trimis la fața locului patru autospeciale cu apă și spumă, două autospeciale de salvare la înălțime, o autocisternă și două echipaje SMURD. Pentru că focul risca să cuprindă toată clădirea, iar intervenția era foarte dificilă, pompierii brașoveni au cerut ajutorul colegilor din Mureș care au trimis și ei alte două echipaje cu apă și spumă. și o autospecială de salvare la înălțime. Inclusiv serviciilor voluntare pentru situații de urgență din Rupea, Racoș și Hoghiz au intervenit cu câte o autospecială.

O singură persoană a suferit un atac de panică și a fost asistată de medicii de la SMURD sosiți la fața locului. După mai bine de șase ore de la izbucnire, incendiul a fost lichidat. Au ars acoperișul hotelului pe o suprafață de 400 de metri pătrați, dar și mansarda. Pompierii au pornit o anchetă pentru a afla din ce cauză a izbucnit vâlvătaia.

Publicitate
Incendiu hotel Rupea

Incendiu hotel Rupea

sursa: ISU Brașov

Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes