Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Un hoț care a jefuit un apartament din Brașov a fost capturat de polițiști la o săptămână de la spargere. Individul a furat bunuri în valoare de peste 10.000 de lei

Publicat

pe

Publicitate

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale – Brașov, după o muncă susținută de peste o săptămână, au reușit identificarea, depistarea și reținerea autorului unui furt din locuințe.

Astfel, la data de 19.12.2022, Poliţia Municipiului Braşov a fost sesizată de proprietarul unei locuințe cu privire la faptul că, persoane necunoscute i-au pătruns în locuință prin escaladarea și forțarea ferestrei, de unde i-au sustras mai multe bunuri.

În urma activităţilor de investigaţii întreprinse în cauză de polițiştii Biroului de Investigații Criminale – Brașov (BIC), s-a stabilit momentul săvârșirii infracțiunii, precum și identitatea autorului, fiind vorba despre un bărbat de 31 de ani, din municipiul Brașov, care, în data de 17.12.2022, pe timp de noapte, a pătruns în locuință prin escaladarea pervazului ferestrei și, apoi, prin forțarea sistemului de închidere al ferestrei de la bucătăria apartamentului, de unde a sustras mai multe bunuri, producând astfel un prejudiciu de peste zece mii de lei.

Față de materialul probator existent în dosarul penal, în cauză a fost solicitat un mandat de percheziţie, care a fost pus în executare în data de 26.12.2022 de politişti din cadrul BIC Brașov cu sprijinul Serviciului Criminalistic și a Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Publicitate

În urma percheziţiei efectuate, suspectul a fost depistat la domiciliu şi condus la sediul unităţii de poliție, iar prin ordonanţa organelor de cercetare penală s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de acesta pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. De asemenea, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a suspectului și introducerea lui în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările, investigaţiile și activităţile din prezenta cauză s-au desfăşurat și cu suportul lucrătorilor din cadrul B.O.S Brașov și U.T.A.I. Braşov, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Hot Brasov
play-sharp-fill

Hot Brasov

sursa video: IPJ Brașov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes