Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Un hoț care a jefuit un apartament din Brașov a fost capturat de polițiști la o săptămână de la spargere. Individul a furat bunuri în valoare de peste 10.000 de lei

Publicat

pe

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale – Brașov, după o muncă susținută de peste o săptămână, au reușit identificarea, depistarea și reținerea autorului unui furt din locuințe.

Publicitate

Astfel, la data de 19.12.2022, Poliţia Municipiului Braşov a fost sesizată de proprietarul unei locuințe cu privire la faptul că, persoane necunoscute i-au pătruns în locuință prin escaladarea și forțarea ferestrei, de unde i-au sustras mai multe bunuri.

În urma activităţilor de investigaţii întreprinse în cauză de polițiştii Biroului de Investigații Criminale – Brașov (BIC), s-a stabilit momentul săvârșirii infracțiunii, precum și identitatea autorului, fiind vorba despre un bărbat de 31 de ani, din municipiul Brașov, care, în data de 17.12.2022, pe timp de noapte, a pătruns în locuință prin escaladarea pervazului ferestrei și, apoi, prin forțarea sistemului de închidere al ferestrei de la bucătăria apartamentului, de unde a sustras mai multe bunuri, producând astfel un prejudiciu de peste zece mii de lei.

Față de materialul probator existent în dosarul penal, în cauză a fost solicitat un mandat de percheziţie, care a fost pus în executare în data de 26.12.2022 de politişti din cadrul BIC Brașov cu sprijinul Serviciului Criminalistic și a Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Publicitate

În urma percheziţiei efectuate, suspectul a fost depistat la domiciliu şi condus la sediul unităţii de poliție, iar prin ordonanţa organelor de cercetare penală s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de acesta pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. De asemenea, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a suspectului și introducerea lui în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările, investigaţiile și activităţile din prezenta cauză s-au desfăşurat și cu suportul lucrătorilor din cadrul B.O.S Brașov și U.T.A.I. Braşov, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Hot Brasov

Hot Brasov

sursa video: IPJ Brașov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes