Connect with us
Publicitate

Social

VIDEO / Un grup de copii din judeţul Brașov i-a cântat lui Iohannis „O lume minunată”. Preşedintele întâmpinat ca în „Epoca de Aur” în ziua când 15.000 de cadre didactice au protestat

Publicat

pe

Un grup de copii adus din Brașov i-au cântat lui Iohannis ”O lume minunată”, într-o comună din Sibiu. Momentul are loc în plină grevă a profesorilor și în ziua când 15.000 de oameni au protestat în București. VIDEO AICI.

Copiii care le-au cântat președinților României și Germaniei provin din Roadeș, județul Brașov. Au venit în Cristian, în județul Sibiu pentru a-i vedea pe cei doi politicieni și pentru a le face o surpriză, transmite g4media.ro.

Au cântat câteva cântece și au vorbit puțin cu cei doi președinți.

Copiii fac afterschool într-o bază a Fundației Peter Maffay, un muzician născut în Brașov, dar care a emigrat de mulți ani în Germania.

Publicitate

Președintele i-a menționat pe copii în declarațiile de presă, vorbind despre ”un grup de copii care a venit special să ne cânte ceva”:

”A fost și rămâne foarte, foarte important ca înalți oaspeți să vadă și altceva în afară de Capitală, ca să cunoască în profunzime România. De aceea a fost important să vedem și biserica, și un grup de copii care a venit special să ne cânte ceva. E realmente foarte interesant cum reușim să trăim împreună nu doar bine, ci și să ducem țara mai departe. E relevant să ne cunoaștem istoria și valorile pe care le avem, dar și să transmit și altora ce valori avem. România are de oferit enorm de mult, nu doar în domeniul securității și colaborării, ci și în domeniul moștenirii culturale”.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes