Connect with us
Publicitate

Social

VIDEO / Un chinez a comandat o mască de protecție din aur încrustată cu 3.608 diamante care costă 1,5 milioane de dolari

Publicat

pe

Un bijutier israelian vrea să creeze cea mai scumpă mască de protecție  din lume. Ea va fi confecționată din 250 de grame de aur de 18 karate, 3.608 diamante și va costa 1,5 milioane de dolari, conform Agerpres.

Sharon Caro, un reprezentant al mărcii de bijuterii de lux Yvel, cu sediul în Ierusalim, a declarat că cererea a venit din partea unui chinez din Shanghai, care este dispus să plătească imensa sumă pentru masca de protecție.

Termenul limită este până în 31 decembrie, iar pentru asta s-a format o echipă din 25 de bijutieri, care lucrează în schimburi, selectați cu atenție din rândul personalului companiei. Proprietarul companiei de bijuterii Yvel, designerul Isaac Levy, susține că această comandă îi ajută pe el şi soţia sa Orna Levy să îşi continue activitatea. „În aceste zile tumultuoase, fiecare comandă pe care o primim ajută la păstrarea activităţilor de zi cu zi ale companiei”, a declarat el.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes