Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Un chef cu sute de invitați, organizat la o cabană din Predeal, a fost oprit de polițiști. Petrecăreții nu purtau mască și nici nu respectau distanțarea socială

Publicat

pe

Imagini cu o petrecere organizată la o cabană din Predeal au făcut înconjurul rețelelor de socializare. Sute de petrecăreți s-au filmat în timp ce se distrau, chiar dacă nimeni nu purta mască, iar respectarea distanței sociale a fost misiune imposibilă.

Publicitate

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat desfăşurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului, dar nu mai mult de 1.000 de persoane, în intervalul orar 5.00 – 21.00. Faptul că normele de protecție impuse de pandemie nu erau respectate au făcut ca autoritățile să intervină.

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, jandarmi, reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Brașov și Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Brașov, efectuează activități în vederea verificării normelor legale în vigoare privind prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov-2, urmând ca la finalizarea activităților să fie luate măsurile legale ce se impun”, a declarat Nadia Olaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Petrecere cabana Predeal

Petrecere cabana Predeal

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes