Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / Un cerb, urși, căprioare și mistreți au fost filmați de o cameră amplasată în Piatra Craiului

Publicat

pe

Publicitate

Un cerb, mai mulți urși, câteva căprioare și niște mistreți au fost filmați de o cameră amplasată într-o pădure. Imaginile spectaculoase au fost înregistrate în Parcul Național Piatra Craiului.

Reprezentanții Romsilva au amplasat o cameră de monitorizare a faunei care a adunat o serie de imagini rare cu un cerb „nervos”, cu mai multe ciute care beau apă, dar și cu urși și mistreți care trec prin zonă, relatează Mediafax. Camera a fost montată în sălbăticie, în Parcul Național Piatra Craiului, care asigură faunei bogate toate condițiile de hrană, liniște și adăpost. Pe teritoriul parcului, fauna este strict protejată.

Potrivit datelor oficiale, Parcul National Piatra Craiului este unul dintre cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Romsilva. Parcul are o suprafață de 14.800 de hectare în județele Brașov și Argeș, din care 10.860 de hectare păduri, 6.000 de hectare fiind protejate.

În Parcul National Piatra Craiului se află numeroase comunități locale, precum orașul Zărnești și comunele Bran, Moeciu, Fundata, Dâmbovicioara și Rucăr, unele dintre cele mai atractive destinații turistice. Pe raza parcului există 11 trasee de cicloturism și alte 42 de trasee turistice marcate.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes