Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Un candidat la consiliul local din Milișăuți (SV) și-a dat jos pantalonii și i-a arătat fundul gol unui activist civic care investiga posibile furturi de motorină de la primărie

Publicat

pe

Un candidat la consiliul local din Milișăuți și-a dat jos pantalonii și lenjeria intimă și i-a arătat fundul gol și apoi penisul unui bărbat care l-a întrebat dacă fură motorină din rezerva Primărie orașului Milișăuți (SV), transmite stirisuceava.net.

Publicitate

Incidentul s-a produs marți, 1 septembrie, în orașul Milișăuți din județul Suceava. Iulian Ureche, un activist civic din județul Suceava s-a deplasat la Primăria orașului Milișăuți pentru a documenta unele suspiciuni ale localnicilor cu privire la posibile furturi de motorină din stocul administrației locale.

În curtea Primăriei, bărbatul s-a întâlnit cu Gheorghe Hînțari, angajat al Primăriei Milișăuți pe postul de șofer al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență și candidat pentru funcția de consilier local.

Vizibil deranjat despre întrebările privind furtul de motorină, Gheorghe Hînțari și-a dat jos salopeta și lenjeria intimă și i-a arătat fundul gol activistului civic.

Publicitate

„Vrei să mai vezi ceva?”, a întrebat apoi candidatul și i-a arătat penisul bărbatului care îl filma cu telefonul mobil.

Gheorghe Hînțari a apelat 112 pentru a reclama prezența persoanei care filma remiza Primăriei, dar a fost îndrumat spre postul de poliție din localitate. Candidatul nu a mai sesizat ulterior poliția din localitate.

[fvplayer id=”31″]

Sursa

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes