Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Un cal care a participat la Parada Junilor a fost bătut şi chinuit mai mult timp. A căzut din remorcă în timp ce se zbătea să scape de lovituri

Publicat

pe

Publicitate

Toţi am văzut fotografiile frumoase cu junii braşoveni şi cu spectacolul oferit de caii prezenţi la paradă, însă nu toate momentele au fost unele plăcute. Imagini de-a dreptul şocante au apărut în spaţiul public cu mai mulţi indivizi care se comportă mizerabil cu un cal. 

În imaginile ajunse pe grupurile Facebook se poate vedea cum un bărbat lovește în repetate rânduri cu biciul animalul care nu  vrea să urce în remorcă. Mai mult, la un moment dar, calul chiar cade de la aproximativ un metru de pe platforma pe care trebuia să urce în remorcă.

„Cam așa arată niște animale, nu ma refer la bietul căluț. Și-au luat bani pentru cai și uite așa sunt băgați în camion… Jegurilor, așa meritați să fiți trataţi și voi!!!”, a scris cea care a postat imaginile pe Facebook.

„La nivelul Biroului pentru Protecția Animalelor Brașov au fost demarate verificări în vederea stabilirii cu exacitate a stării de fapt și a identificării persoanelor în cauză”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov, agentul principal Nadia Olaru, pentru Radio România Braşov FM.

Publicitate

Junii sunt nevoiți să închirieze cai pentru eveniment, pe care, la final, îi înapoiază stăpânilor, asta pentru că în zilele noastre tinerii şcheieni nu mai au cai în curţi.

cal juni
play-sharp-fill

cal juni

Sursa video: Facebook / Daniela Susa

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes