Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Un cal a fost invitatul special al unei petreceri de majorat, la căminul cultural din Holbav, în județul Brașov. Imaginile au devenit virale pe internet

Publicat

pe

Imagini desprinse parcă din filmele de comedie au fost surprinse la Holbav, în județul Brașov. Un cal a devenit principalul invitat al unei petreceri de majorat care a fost organizată chiar în căminul cultural din comună. Marele chef a avut loc sâmbătă, iar locația a fost închiriată special pentru evenimentul festiv.

Filmări din timpul petrecerii au fost postate pe Tik Tok și au devenit în scurt timp virale. În imagini se poate observa un bărbat îmbrăcat în tricou albastru care intră cu calul chiar pe ușa principală a comunei, în văzul celor aproximativ 50 de invitați. Omul ajunge în interiorul clădirii, iar cel mai probabil sărbătoritul se urcă pe mândru pe animal și îl călărește prin încăpere.

Petrecăreții chiuie și îl aclamă pe călărețul de ocazie, în timp ce acesta se plimbă pe cal printre invitați. Animalul este dus chiar și în fața formației care a fost angajată special pentru eveniment. Fără să se gândească la pericol sau la faptul că animalul s-ar putea speria din cauza gălăgiei și a mulțimii, gazdele petrecerii se fălesc minute bune cu calul prin căminul cultural. Ei au fost atât de mândri de isprava lor, încât au decis să posteze filmări de la chef și pe rețelele de socializare.

Primarul comunei Holbav, Lucian Oprea spune că a aflat despre incident după ce imaginile au ajuns pe internet. El a convocat Consiliul Local, dar și juriștii primăriei pentru a analiza dacă cei care au închiriat căminul cultural ar putea fi sancționați în vreun fel. Edilul spune că animalul nu a provocat stricăciuni și că nicio persoană nu a fost rănită în timpul petrecerii.

Publicitate
Cal la majorat Holbav
play-sharp-fill

Cal la majorat Holbav

 

sursa video: Tik Tok

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes