Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Un bulevard din Brașov a fost acoperit de apă. Primarul Allen Coliban dă vina pe „Dorel”. Gurile de canalizare ar fi fost acoperite de firma care se ocupă de lucrările de asfaltare

Publicat

pe

Ploile abundente care au căzut în ultimele ore au creat probleme și la Brașov. O parte din bulevardul Hărmanului a fost inundat, iar mașinile care circulau pe șosea au fost nevoite să înainteze prin apa care acoperise complet carosabilul. Probleme au avut și pietonii pentru că nu puteau traversa strada din cauza lacului apărut în mijlocul drumului.

Publicitate

Primarul Brașovului, Allen Coliban a postat pe pagina sa oficială de Facebook un filmuleț în care se poate vedea că o mare parte din șosea este acoperită de apă. Pentru această situație, edilul dă vina pe „Dorel”.

„Dorei. Dorei pretutindeni. Au început lucrările de asfaltare de pe Hărmanului. Canalele au fost acoperite temporar, pentru a nu fi colmatate. Niște Dorei au uitat să ia tabla de pe canal la finalul programului, deși Brașovul se afla sub cod galben de fenomene meteo. Colegii de la SVSU și Compania Apa lucrează la rezolvarea situației”, a scris Allen Coliban pe pagina sa de Facebook.

Echipele de intervenție au adus utilajele în zonă și au început să descopere gurile de canalizare pentru ca apa care s-a strâns pe șosea să fie preluată de sistemul de canalizare. Primarul Allen Coliban a postat pe internet și două fotografii de la intervenție.

Publicitate

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes