Connect with us

Eveniment

VIDEO / Un brașovean și-a găsit sfârșitul în albia râului Lotru după ce TIR-ul pe care îl conducea a căzut de pe viaduct

Avatar

Publicat

pe

Traficul pe Valea Oltului este îngreunat și se circulă alternativ după ce a avut loc un accident la km 207, la Brezoi.

Publicitate

Un autocamion a părăsit partea carosabila trecând peste parapetii laterali, în albia râului Lotru. Traficul rutier se desfășoară îngreunat în zonă din cauza încărcăturii din camion care a căzut pe carosabil.

Tir-ul înmatriculat în Brașov transporta paleți. Aceștia erau plini cu ambalaje pentru pachetele de țigări. Conducătorul autocamionului era un bărbat în vârstă de 40 de ani din județul Brașov. În urma impactului, șoferul a decedat pe loc.

Publicitate

video
Publicitate
Spune-ți părerea

Eveniment

FOTO / Trei victime în urma unui accident pe strada 13 Decembrie

Redactia Brasov

Publicat

pe

Publicitate

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puţin timp pe strada 13 Decembrie, în zona Făget. Două autoturisme au fost implicate. În urma impactului au rezultat 3 victime conştiente.

ISU Braşov transmite că „S-au deplasat la faţa locului o autospecială pentru descarcerare, o autospecială cu apă şi spumă şi două echipaje SMURD.”

Publicitate

Citește mai mult

Eveniment

VIDEO / Dezastru ecologic în Parcul Naţional Piatra Craiului. Munţi de moloz şi deşeuri pe malurile Bârsei. Locul a ajuns o rampă ilegală de gunoi

Redactia Brasov

Publicat

pe

Publicitate

Munţi de moloz şi zeci de locuri unde sunt depozitate deşeuri au găsite reprezentanţii Asociaţiei pentru Siguranță Urbană și Mediere (ASUM). Toate au fost depozitate pe malul pârâului Bârsa, chiar la intrare în Parcul Naţional Piatra Craiului.

Pe imaginile surprinse de ASUM se văd adevăraţi munţi de moloz proveniţi din construcţii, televitoare stricate, cauciucuri dar şi diverse deşeuri menajere.

Publicitate

„Deșeuri menajere, inerte, cam de toate! Pe malul Bârsei înspre Plaiul Foii! Calupuri întregi de reviste Penny! Mulțumim frumos! Turiști și mediul au nevoie de ele! Un „gospodar” tocmai ce a descărcat un transport de inerte! Lipsă de educație, nesimțire, nepăsare…! Bravo! Să distrugem tot!”, a scris ASUM alăuturi de vudeoclipul care arată dezastrul ecologic din zonă.

Citește mai mult

Eveniment

43.000 de euro, 135.000 de lei și 3.000 de forinți au fost găsiţi la hoţii de catalizatoare în urma percheziţiilor de ieri

Redactia Brasov

Publicat

pe

Publicitate

La data de 02 martie, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, în colaborare cu polițiști din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Bacău, Vrancea, Botoșani și Suceava, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, au efectuat 23 de percheziții domiciliare, într-un dosar penal ce are ca obiect de cercetare săvârșirea infracțiunilor de ”furt calificat”, ”fals în înscrisuri sub semnătură privată”, ”șantaj”, ”tăinuire”, ”înșelăciune” și ”tentativă la furt calificat”. 

Din cercetări a rezultat faptul că în perioada noiembrie 2020 – martie 2021, mai multe persoane ar fi sustras componente auto (catalizatoare) de la autovehicule parcate în municipiul Brașov și în localități limitrofe acestuia, bunurile fiind ulterior comercializate către angajați ai unei societăți comerciale cu puncte de lucru în județele Bacău, Vrancea și Botoșani.

Publicitate

Pentru evidențierea provenienței bunurilor erau întocmite, în fals, documente contabile.

Perchezițiile au avut loc pe raza județelor Brașov, Bacău, Vrancea, Botoșani și Suceava, la sediile comerciale și domiciliile persoanelor bănuite, în urma activităților desfășurate fiind ridicate numeroase componente auto, documente contabile, sumele de 43.000 euro, aproximativ 135.000 lei și 3.000 forinți, precum și alte mijloace de probă necesare continuării cercetărilor.

Publicitate

Polițiștii au pus în aplicare 19 mandate de aducere, iar în urma audierilor efectuate în cauză, au fost reținute 10 persoane, acestea fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciilor pentru Acțiuni Speciale din cele 5 județe și al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ”Burebista” Brașov, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Polițiștii brașoveni fac percheziții la 23 de adrese, pentru furt de catalizatoare

Citește mai mult
Publicitate

De Interes

>