Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Un bărbat s-a urcat pe un stâlp din Bartolomeu şi ameninţă că se aruncă de la 20 de metri

Publicat

pe

Un bărbat s-a urcat pe un stâlp din infrastructura CFR şi ameninţă că se aruncă. Încidentul are loc în Bartolomeu, iar autorităţile aflate la faţa locului încearcă să îl convingă să coboare şi să nu facă un gest necugetat.

Publicitate

„Un bărbat de 29 ani s-a urcat pe un stâlp de aproximativ 20 de metri, aparținând CFR, amenință că se aruncă. În zona Bartolomeu. La faţa locului s-au deplasat o autoscară, un echipaj SMURD, o autospecială cu apă şi spumă”, anunţă ISU Braşov

Tânărul nu este la prima ispravă de acest gen. În urmă cu două săptămâni s-a urcat pe un panou publicitar tot din Bartolomeu şi a ameninţat că se aruncă. Atunci autorităţile au reuşit să îl convingă să coboare.

UPDATE 13.45: „La fața locului s-au deplasat, de îndată, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 2 Poliție, împreună cu negociator din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov și polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov.

În urma intervenției negociatorului din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, bărbatul, în vârstă de 28 ani, a revenit pe sol, fiind preluat de către un echipaj medical sosit la fața locului.”, a transmis IPJ Braşov.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Interes