Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Un bărbat din Râșnov a fost amendat pentru că a aruncat gunoaie în pârâul Ghimbășel. Omul nu a știut că gestul lui a fost surprins de o cameră de supraveghere

Publicat

pe

A vrut să scape de gunoaiele din casă, dar s-a ales cu o amendă usturătoare. Un bărbat din Râșnov a încărcat o roabă cu deșeuri, iar apoi a plecat pe străzile din oraș ca să găsească cel mai bun loc unde să se descotorosească de mizerie. Omul a ajuns pe malul pârâului Ghimbășel, iar acolo a decis să arunce gunoaiele adunate în roabă. Nici măcar o clipă nu s-a gândit că o cameră de supraveghere îl va da de gol.

Publicitate

Filmarea a fost postată pe pagina de facebook a primăriei din Râșnov și a strâns deja aproape 3.000 de vizualizări. Reprezentanții primăriei au și detaliat gestul cetățeanului pe pagina de socializare.

„Bărbatul a fost filmat de una dintre camerele de supraveghere instalate la un magazin din Piața Industriei. Acesta a fost surprins în timp ce deversa deșeurile în Ghimbășel, iar după ce a fost identificat a fost sancționat, conform legilor în vigoare și pus să curețe locul respectiv. De asemenea, pentru a preveni aruncarea deșeurilor la întâmplare, pe malurile pârâului Ghimbășel au fost montate camere de supraveghere mobile. Acestea au rolul de ai depista pe cetățenii care nu respectă legea. Cei care aruncă deșeuri pe malurile apei riscă amenzi cuprinse între 3.000 și 6.000 de lei, conform OUG 195/2005, privind protecția mediului”, au scris reprezentanții primăriei Râșnov, pe pagina de facebook.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes