Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Un bărbat a fost filmat în timp ce lovea cu parul un urs care dormea. Animalul s-a trezit și s-a năpustit asupra agresorului său

Publicat

pe

Imagini absolut halucinante au fost postate pe rețelele de socializare. Un bărbat era cât pe ce să fie linșat de un urs pe care l-a lovit cu un par. Animalul sălbatic dormea, dar a fost trezit de loviturile primite și s-a năpustit asupra atacatorului.

Publicitate

În filmarea postată pe Facebook se poate observa că ursul dormea liniștit într-o pădure când, la un moment dat, un individ l-a trezit cu loviturile repetate peste spate. Animalul sălbatic nu crease probleme și nici nu avea intenția să atace. Când a realizat că este bătut, ursul a sărit să se apere și s-a năpustit asupra agresorului său.

Norocul bărbatului a fost copacul care a devenit paravan pentru ursul care încerca să se apere. În timp ce animalul încerca să ajungă la agresor, individul continua să lovească ursul fără milă. Bărbatul a luat-o la fugă, cu animalul sălbatic pe urmele lui. Prietenii agresorului, care au filmat întregul incident, îl așteptau în mașină. Bărbatul a reușit să se adăpostească în autoturism și a scăpat nevătămat.

Peste 14 mii de persoane au văzut videoclipul postat pe Facebook, iar internauții condamnă gestul individului. Oamenii nu înțeleg de ce bărbatul a vrut să lovească ursul care nu crease probleme și nu avea nicio intenție să atace.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes