Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Un avion a fost filmat în timp ce decola de pe o șosea din România. Ce spun polițiștii din Brașov și Prahova despre aceste imagini

Publicat

pe

Un videoclip cu un avion care a decolat de pe o șosea din România a devenit viral pe internet și a pus pe jar polițiștii din două județe. Miercuri, un bărbat a postat pe contul său de facebook aceste imagini în care se poate observa un aparat de zbor de mici dimensiuni care circulă pe o șosea. Din sens opus vin două mașini care reușesc să evite aparatul de zbor. Când ajunge pe o porțiune de drum drept pilotul accelerează și reușește să decoleze.

Filmulețul a devenit viral pe rețelele de socializare, iar inițial s-a crezut că incidentul s-a petrecut în Poenarii Burchii, din județul Prahova. Apoi internauții au ajuns la concluzia că avionul ar fi decolat de pe un drum din apropierea orașului Ghimbav, din județul Brașov.

Polițiștii din cele două județe au verificat imaginile și au ajuns la concluzia că incidentul nu s-ar fi petrecut ieri.

„În urma verificărilor efectuate pe teren, atât în zona indicată în articolul în cauză, cât și în zona aerodromurilor Tăriceni și  Strejnic a rezultat faptul că, în cursul zilei de astăzi, nu a fost înregistrat niciun zbor, nefiind identificate aparate de zbor ca cel din imagini. Totodată, a fost identificată persoana care a distribuit clipul video, găsit pe o pagină de socializare, motivând că l-a denumit cu respectivul titlu din dorința de a obține mai multe aprecieri”, au declarat reprezentanții IPJ Prahova.

Publicitate

L-am contactat pe cel care a postat imaginile pe internet și spune că nu le-ar fi declarat polițiștilor că videoclipul ar fi avut scopul de a aduna cât mai multe like-uri.

„Eu nu am declarat asta. Filmulețul a venit pe un grup de piloți. Inițial s-a crezut că e din Prahova, dar se pare că e de prin Ardeal. Este un grup de whatsapp privat prin care discutăm noi. Ori de câte ori se întâmplă ceva în aviație noi așa comunicăm. Cel care primește, pune pe facebook. Este cert că un avion a decolat de pe un drum public din România, ceea ce este o infracțiune”, a transmis bărbatul care a postat videoclipul pe internet.

Autoritățile vor continua cercetările pentru că trebuie să afle când s-a petrecut acest incident și cine este pilotul care a decolat cu avionul de pe un drum public din România.

Avion pe sosea
play-sharp-fill

Avion pe sosea

sursa video: facebook.com / Boarding Pass

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes