Connect with us
Publicitate

Economic

VIDEO / Un antreprenor din Braşov vrea să facă locuinţe din polistiren, la nici 10.000 de euro. Adrian Trăsnea şi-a prezentat proiectul inedit la Imperiul Leilor

Publicat

pe

Prețurile ridicate la locuințe i-au făcut pe unii antreprenori să se gândească la variante mai ieftine de case. Este și cazul lui Adrian Trăsnea din Brașov. El a venit la Imperiul leilor cu un proiect de case din polistiren, care pot fi ușor asamblate și costă mult mai puțin. 

Publicitate

Adrian Trăsnea, în vârstă de 50 de ani, vrea să producă kit-uri de case prefabicate din polistiren, sub formă de dom. El a cerut de la investitori suma de 1.000.000 de lei pentru 20% din companie.

O construcție realizată prin această metodă este mult mai ieftină decât una clasică (un kit pentru o casă de 47 mp costa 9.900 euro). O astfel de casă este foarte eficientă energetic, se ridică extrem de repede – în câteva ore se asamblează și în maximum două săptămâni sunt gata finisajele interioare și exterioare, potrivit lui Adrian Trăsnea, transmite protv.ro.

Surpriza a fost mare în rândul leilor când au aflat că afacerea încă nu este fondată, ci e doar la stadiu de idee. Toți s-au retras.

Publicitate

„Primul dom pe care îl voi construi, va fi cel în care voi locui eu”, a menționat Adrian Trăsnea.

Cristina Bâtlan s-a arătat neîncrezătoare în rezistența unei astfel de case: „În România, suntem obișnuiți să spunem de multe ori „merge și așa”. Ai un proiect inovativ, mai și spui că te-ai inspirat din Japonia, dar nu poate să arate așa”.  

Adrian a lucrat în vânzări aproximativ 10 ani (de la jobul de simplu agent de vânzări până la director de vânzări pentru firme ca : Pepsi, Diverta, RTC). In 2002 și-a deschis propria firmă. Se ocupă cu personalizarea de diverse obiecte promoționale (tricouri, căni, brelocuri, ștampile, etc.).

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes