Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / ULTIMA ORĂ! Suspectul dublei crime de la Bran a fost capturat

Publicat

pe

Publicitate

Suspectul crimei de la Bran a fost prins de poliţişti. În urmă cu doar câteva minute poliţiştii l-au scos din casă şi l-au urcat în dubă. Anchetatorii au pătruns în gospodăria presupusului suspect, care este vecin și văr cu bărbatul ucis. Conform unor surse, individul s-ar fi ascuns în pod și avea la el un cuțit, iar mai mult timp oamenii legii au încercat să îl imobilizeze însă nu au reuşit din cauza intrării înguste, conform PRO TV.

În toată perioada în care a fost căutat, se pare că suspectul stătea în propria casă, care se află chiar lângă casa unde victimele au fost găsite într-o baltă de sânge.

Suspectul a fost căutat de poliţişti prin pădurea din apropiere cu ATV-uri şi cu un câine de urmă. Abia în jurul orei 15.00 au obţinut un mandat pe percheziţie de la o instanţă pentru a intra în casa lui. În jurul orie 15.30 anchetatorii au pătruns în casă şi după mai bine de două ore au reuşiut să îl scoată pe suspect.

Când a fost scos din casă, suspectul avea un bandaj mare în jurul gâtului, semn că este posibil să fi vrut să îşi ia zilele.

Publicitate
arest bran
play-sharp-fill

arest bran

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes