Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Turist mort în Munții Ciucaș

Publicat

pe

Salvamontiștii prahoveni au fost solicitați să intervină, duminică, în Munții Ciucaș, la două operațiuni de salvare. Un turist care se afla în Șaua Tigăilor a făcut stop cardio-respirator. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, turistul a murit.

Zi plină pentru Salvamont Prahova. Salvamontiștii prahoveni au fost solicitați să intervină la două operațiuni de salvare.

Primul caz a fost al unei cicliste care a căzut în apropiere de Vf.Baiul Mare și a suferit o fractură a membrului superior.

A doua intervenția a fost în cazul unui turist care, în timp ce se afla în Șaua Tigăilor, a făcut stop cardio-respirator, motiv pentru care s-a solicitat sprijinul unui elicopter de la POA Brașov.

Publicitate

Deși intervenția elicopterului a fost rapidă, medicul și asistentul de pe elicopter continuând manevrele de resuscitare începute de turiștii aflați la fața locului, din păcate pacientul din Șaua Tigailor nu a supraviețuit. Salvatorii montani o să coboare trupul acestuia de pe munte și-l vor preda autorităților”, a anunțat Salvamont Prahova.

Cât privește ciclista care a căzut în apropiere de Vârful Baiul Mare, aceasta a fost coborâtă la Muntele Roșu și predată ambulanței.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes