Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Trenul București – Budapesta s-a defectat, noaptea trecută, în județul Brașov. Călătorii au așteptat ore întregi remedierea problemei, în câmp, în apropiere de localitatea Șercaia

Publicat

pe

sursa foto: www.ziuaonline.com

Călătoria cu trenul s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru zeci de pasageri care se aflau în trenul IRN472 București-Budapesta. Seara trecută, garnitura s-a defectat în zona localității Șercaia, din județul Brașov, iar oamenii au fost nevoiți să aștepte ore bune, în condiții improprii, ca responsabilii să remedieze problemele apărute.

Conform ziuaonline.com, trenul a plecat din București la ora 18:25 și avea destinația Budapesta. Garnitura ar fi trebuit să ajungă la ora 23:39 în orașul Sibiu, conform programului său de circulație. Însă în jurul orei 22.00, o defecțiune tehnică apărută la locomotivă nu a mai permis continuare călătoriei.

Lipsa de comunicare din partea CFR cu privire la soluționarea problemei a generat nemulțumire și frustrare în rândul pasagerilor. În contextul în care călătorii se așteptau la o experiență de călătorie confortabilă și sigură, întârzierea prelungită și lipsa de preocupare din partea companiei feroviare au reprezentat o situație inacceptabilă pentru cei afectați.

„CFR Călători informează că în cursul nopții trecute, între stațiile Șercaia și Făgăraș s-a produs o defectare la locomotiva trenului IR 472 care circulă pe ruta București Nord – Curtici – Budapesta. A fost necesară intervenția unei locomotive de ajutor pentru continuarea călătoriei, ceea ce a generat o întârziere semnificativă, de 380 minute la plecarea din stația Șercaia. Cauzele care au generat această situație vor fi stabilite de o comisie de cercetare. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate”, au transmis reprezentanții companiei de căi ferate.

Publicitate

Tot ce au primit călătorii din partea CFR au fost scuze și câte o sticlă de apă. Trenul va fi garat în Sebeș, Alba, au mai anunțat reprezentanții CFR Călători.

Tren defect
play-sharp-fill

Tren defect

sursa video: www.ziuaonline.com

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes