Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Transportatorii au protestat și la Brașov. După ce au blocat o bandă din centura ocolitoare, șoferii au plecat în marș prin oraș

Publicat

pe

Brașovul s-a alăturat miilor de protestatari din toată țara care au ieșit în stradă să își strige nemulțumirile cu care se confruntă în fiecare zi. Seara trecută, zeci de tiruri și autoturisme s-au adunat pe centura ocolitoare a Brașovului și au circulat cu viteza melcului pe o singură bandă.

Publicitate

După ce au mers în coloană pe șoseaua ocolitoare, o parte dintre protestatari s-au hotărât să intre cu mașinile în oraș, iar multe dintre ele au ajuns inclusiv în fața Primăriei Brașov unde au claxonat și au scandat vreme de câteva zeci de minute.

Printre solicitările protestatarilor se numără eliminarea accizelor la carburanţi, plafonarea preţurilor la asigurările RCA la nivelurile din 2020 sau recalcularea acestora, eliminarea impozitării concediului medical şi a bonurilor de masă, ajutor financiar pentru fermieri şi transportatori, precum şi echivalarea permisului de conducere categoria B cu cel TR şi a celui B1 cu TR 1.

Pe rețelele de socializare au apărut imagini din timpul protestului de seara trecută, iar în videoclipurile postate se poate vedea coloana de mașini care circulă cu viteză foarte mică pe bulevardele din oraș. În tot acest timp, șoferii claxoneazaă pentru a atrage atenția asupra problemelor cu care se confruntă. Unii proprietari de mașini și-au lipit pe vehicule steagul României sau pancarte cu mesaje pentru guvernanți.

Publicitate

[fvplayer id=”1486″]

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes