Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Tragedie evitată în ultima clipă. Depășire criminală filmată pe DN1 în apropiere de Codlea

Publicat

pe

Publicitate

Accidentele din cauza depășirilor neregulamentare se soldează adesea cu răniți grav și persoane decedate. Însă acest fapt pare să nu-i sperie pe șoferii indisciplinați care fac manevre periculoase fară să țină seama de ceilalți participanți la trafic. Imagini dramatice au sosit pe adresa redacției Brasov.net cu un autoturism care depășește deși din față veneau alte mașini.

În imagini se vede cum doar câteva clipe au făcut că o tragedie să fie evitată. Șoferul unui autoturism aflat într-o depășire neregulamentara este nevoit să iasă de pe carosabil pentru a evita impactul cu alte autoturisme care veneau din sens opus într-o zonă cu vizibilitate minimă.

Imaginile au fost înregistrate pe 25 octombrie 2020, în jurul orei 12:20, din imagini se pare că incidentul s-a produs pe DN1 intre Codlea și Vladeni, într-o curba extrem de periculoasa.

Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Brasov.net prin Facebook, prin formularul online sau prin email la [email protected]

Publicitate
video
play-sharp-fill
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Balaban Claudiu

    30 octombrie, 2020 at 12:31 pm

    Nu este lângă Codlea, mai degrabă spre Făgăraș!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes