Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Traficul pe DN1, între Predeal și Azuga, a fost blocat complet seara trecută din cauza a doi arbori masivi care au căzut pe carosabil

Publicat

pe

Publicitate

Doi copaci căzuți pe șosea au paralizat traficul pe DN1, seara trecută. Șoferii au așteptat între Predeal și Azuga mai bine de o oră și jumătate. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 21.30. Mașinile care circulau pe Valea Prahovei s-au trezit în mijlocul drumului cu cei doi copaci de mari dimensiuni.

Oamenii au sunat la 112 să anunțe acest incident, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, dar și angajați de la drumuri și poduri. Militarii ISU Prahova s-au chinuit zeci de minute ca să taie trunchiurile groase, iar numai norocul a făcut să nu existe victime. În momentul în care arborii au fost doborâți la pământ prin acel loc nu trecea nici un autoturism.

Din cauza copacilor căzuți s-au format coloane de mașini pe câțiva kilometri, pe ambele sensuri de mers. După ce au tăiat copacii, pompierii și drumarii au curățat carosabilul, iar traficul a fost reluat.

Copaci cazuti DN1
play-sharp-fill

Copaci cazuti DN1

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes