Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Traficul în Braşov este dat peste cap de protestul transportatorilor! Coloane de tractoare traversează tot oraşul cu viteză redusă

Publicat

pe

Continuă protestele transportatorilor şi fermierilor din ţară. În Braşov, timp de trei zile, peste 50 de camioane, utilaje agricole şi autoturisme de transport persoane vor circula în coloană pe străzile din oraș. Mitingurile sunt aprobate între orele 11 şi 15. 

Publicitate

În Braşov, traficul este dat peste cap pentru că una dintre cele două coloane de protestatari a traversat centrul oraşului. Sunt aproximativ 50 de tractoare ale fermierilor din Braşov, dar şi din judeţele limitrofe, transmite observatornews.ro.

Este vorba despre un protest autorizat, care se va organiza pe parcursul a trei zile (luni, marţi şi miercuri), în intervalul 11 – 15.

Participanţii au obţinut autorizaţie din partea primăriei pentru a-şi striga în stradă nemulţumirea faţă de regimul transporturilor, regimul agriculturii.

Fermierii şi transportatorii braşoveni continuă manifestaţiile, începând de luni aceştia protestând cu camioane şi utilaje agricole inclusiv în centrul municipiului Braşov.

Primăria Braşov a anunţat, luni, că a eliberat un aviz pentru aceste proteste, care se desfăşoară pe două trasee – unul incluzând zona centrală a oraşului – între orele 11,00 şi 16,00, în zilele de luni, marţi şi miercuri.

Traseul principal este: bd. Griviţei, vizavi de Piaţa Stupini, sens giratoriu Onix, str. 13 Decembrie, str. Iuliu Maniu, Casa Armatei, bd. Eroilor, str. 15 Noiembrie, calea Bucureşti până la Podul Dârste. Cel de-al doilea traseu pleacă de la Podul Dârste şi trece pe calea Bucureşti, bd. Saturn, bd. Alexandru Vlahuţă, str. Hărmanului. Potrivit Primăriei Braşov, acordul pentru protest a fost eliberat în 26 ianuarie.

Conform organizatorilor, la acest protest vor participa fermieri şi transportatori cu 50 de camioane, cap tractor, utilaje agricole tractoare şi alte autovehicule.

Fermierii braşoveni au protestat şi în perioada anterioară, timp de mai multe zile, însă coloanele de camioane nu au intrat în oraş, rămânând pe centura ocolitoare a municipiului, iar traficul nu a fost perturbat semnificativ, manifestaţiile având loc de seara şi până noaptea.

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes