Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Traficanți de droguri, săltați de mascați. Indivizii vindeau substanțe interzise, în județul Brașov, cu sume cuprinse între 40 și 900 de lei

Publicat

pe

La data de 01.02.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Brașov au dispus, în două cauze penale, reținerea a 3 inculpați, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc.

Publicitate

Din cercetările efectuate a rezultat că inculpații, au deținut și comercializat, în mai multe rânduri, cantități de droguri de risc (canabis) și de mare risc (MDMA) către consumatori din județul Brașov, pentru sume între 40 și 900 lei.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate au fost identificate și ridicate cantități de droguri (canabis și ketamină), mai multe grindere și cântare electronice de precizie, obiecte purtătoare de urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.

În cursul zilei de 02.02.2024, judecătorul de drepturi şi libertăţi, din cadrul Tribunalului Brașov, a dispus arestarea preventivă a celor trei inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.

Publicitate

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Braşov. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

[fvplayer id=”1503″]

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes