Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Traficanţi de droguri capturaţi la Braşov! Un kilogram de canabis, dar şi cocaină ascunse în boxele maşinii

Publicat

pe

La data de 23 februarie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brașov, au documentat activitatea infracțională a două persoane, cercetate pentru trafic de droguri de risc și mare risc.

La aceeași dată, persoanele cercetate au fost depistate în flagrant delict în timp ce ar fi deținut în vederea comercializării, pentru 15.000 de euro, aproximativ un kilogram de canabis (drog de risc) și 150 de grame de cocaină (drog de mare risc), ascunse în interiorul sistemului de sonorizare al unuia dintre vehiculele cu care se deplasau.

Traficanții au fost arestați

Astfel, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brașov au dispus reținerea celor două persoane, pentru 24 de ore.

În cursul acestei zile, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov, care a admis propunerea și a emis mandate de arestare preventivă pe numele persoanelor cercetate, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliția Română.

Publicitate

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes