Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Tot mai mulţi turişti inconştienţi pe Transfăgărăşan. Un bărbat aflat într-o maşină a utilizat un spray pentru a goni un urs, cu toate că animalul nu era violent

Publicat

pe

Incidente repetate cu turiști nesăbuiți pe Transfăgărășan. Un pasager dintr-o dubă a utilizat un spray, cel mai probabil de autoapărare, asupra unui urs de pe marginea drumului, asta cu toate că animalul nu a dat niciun semn că ar vrea să atace, ba mai mult părea a fi bând asta pentru că alţi şoferi îi aruncau mâncare. Evenimentul vine la doar câteva zile distanță de un alt incident similar în aceeași zonă, când un urs a fost lovit cu o sticlă de un pasager dintr-o mașină.

Pe celebrul drum Transfăgărășan, cunoscut pentru peisajele sale spectaculoase, dar şi pentru faptul că tot mai mulţi urşi stau pe marginea șoselei, s-a produs un nou incident în care un pasager dintr-un vehicul a fost implicat într-un act de inconștiență. La doar câteva zile de la incidentul în care un turist a aruncat cu o sticlă după un urs în aceeași zonă, un alt pasager dintr-o mașină a acționat iresponsabil.

Mașina se deplasa în apropierea unui urs care se afla liniștit pe marginea drumului. Într-o acțiune complet nechibzuită, unul dintre pasageri a scos un spray și l-a folosit asupra ursului. Incidentul a atras atenția șoferilor și altor turiști aflați în zonă, care au fost șocați de acțiunea periculoasă a pasagerului și au filmat întreaga scenă.

Pe imagini se vede cum ursul, surprins de atacul cu spray, a fugit rapid în pădure.

Publicitate
urs spay
play-sharp-fill

urs spay

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes