Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Teoriile conspirației iau amploare la Brașov. Ce substanțe împrăștia autospeciala filmată pe străzile din Stupini

Publicat

pe

Un simplu videoclip cu o autospecială care împrăștie substanțe împotriva țânțarilor, pe străzile din Stupini, a creat isterie în mediul online. Adepții teoriilor conspirației s-au grăbit să găsească răspunsuri desprinse parcă din filmele science fiction. Inclusiv unii localnici continuă să creadă în zvonurile conform cărora vehiculul ar pulveriza substanțe care duc la apariția simptomelor de Covid-19.

Publicitate

Am stat de vorbă cu câțiva brașoveni care trăiesc în Stupini. Un bărbat care susține că a studiat fenomenul coronavirusului spune că a găsit toate explicațiile, deși nu crede în existența virusului.

„Concluzia la care am ajuns eu este că dânșii împrăștie anumite substanțe care generează simptomele în urma cărora omenirea, oamenii nu mai pot respira corespunzător. După punctul meu de vedere și studiile pe care le-am făcut am ajuns la următoarea concluzie: dânșii premeditează un genocid. Deci ăsta e genocid. Țânțarii sunt din primăvară și până în toamnă, nicidecum din toamnă în iarnă. Ei împrăștie anumite substanțe pentru a genera simptome care ulterior sunt folosite la așa numita pandemie. Deci noi suntem otrăviți”, spune brașoveanul.

Bărbatul care susține că a studiat fenomenul coronavirusului

Același bărbat crede că boala nu vine doar pe cale terestră, ci și din aer.

Publicitate

„Din avioane se aruncă. Având în vedere faptul că le-am observat circuitul, traseul avioanelor. Avioanele împrăștie acele dâre, Nord- Sud și Vest-Est. De la acele substanțe, brusc la două ore clima, temperatura scade brusc, la 2-3 ore se simte aerul că este irespirabil. Lumea ia contact cu aceste substanțe, care nicidecum nu sunt naturale, bio, și automat organismul are de-a face cu niște substanțe care îți generează simptomele pentru a te prezenta la urgențe, la spital”, a mai declarat bărbatul.

Alți localnici nu înțeleg de ce autospeciala circulă pe străzi după lăsarea întunericului.

„Or fi răufăcători. Dar de ce vine noaptea, de ce nu vine ziua? Că ziua umblă mașini de stropește drumul, mătură, curăță. Dar de ce noaptea? Câteodată cu toate că e geamul închis și tot vine, cum zicem noi, pe ușa cămării, un miros așa mai neplăcut”, a spus o localnică.

Explicațiile pentru aceste teorii ale conspirației vin chiar de la reprezentanții firmei care se ocupă cu dezinsecția în oraș. 12 autospeciale de acest gen circulă pe străzile din Brașov, iar campaniile de pulverizare a substanțelor împotriva țânțarilor se fac din primăvară, până după mijlocul toamnei.

„Institutul Cantacuzino recomandă, inclusiv pentru luna octombrie, tratamentul de dezinsecție pe domeniul public. Acești țânțari depun larvele în iarbă, aceste larve rezistă până la -10 grade și dacă acum nu facem dezinsecția, în primăvară când se încălzește afară va fi explozie de țânțari. Dimineața, în momentul în care răsare soarele, țânțarul se retrage în iarbă, în vegetație, atunci colegii mei acționează la sol, iar seara după ce apune soarele țânțarii ies în zbor și noi intervenim ca să facem dezinsecția spațială. Substanța pe care o folosim e avizată de Ministerul Sănătății”, a declarat Gabriel Cazmală, reprezentantul companiei de dezinsecție.

Publicitate

Cu orice explicație în față, oamenii continuă să despice firul în patru și să alimenteze teoriile conspirației. Iată doar câteva dintre comentariile internauților:

L.T.„Din păcate , stropesc cu otrăvuri. Aici este o parte din covid. Apoi, nu le ies număr de morti și trebuie să ne otravească prin chemtrailss, prin stropire, radiații, prin 5G, prin mâncare, medicamente, spitale, etc”

I.C.„De când a început pandemia stropesc acești indivizi. Eram paznic și au cerut permisiunea să intre în cartierul respectiv. Am întrebat, știți ce mi-au spus? Stropit cu dezinfectant, dar nu mi-a mirosit a dezinfectant nici a clor. Așa că în seara respectivă am avut foarte mari dureri de cap de la mirosul respectiv, nu mi-a dat decât somn”.

A.B.„Stâlpii ăştia sunt montați undeva în România, fac parte dintr-un proiect și au legătură cu antenele 5G. Aşa distrug totul și oameni și atmosfera și sunt unde electromacnetice. Astea ne omoară înpreună cu aceste substanțe toxice și chemtralis. Sunt mai multe toxicități amestecate. Le dau pe noi zi și noapte în ultimii doi ani și când am fost închişi în case tot aşa au stropit”.

Video

Video

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes