Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Tentativă de sinucidere în noaptea de Crăciun. Un bărbat a vrut să se arunce de la etajul şase al Hotelului Aro din Braşov

Publicat

pe

Momente halucinante azi-noapte la Hotelul Aro Palace. După o ceartă cu prietena, un bărbat a vrut să se arunce de la etajul şase al hotelului. Doar intervenţia promptă a autorităţilor a făcut ca în centrul oraşului să nu aibă loc o adevărată tragedie. Incidentul a avut loc în noaptea de Crăciun, pe 25 decembrie, la ora 3.20. Atunci autorităţile au fost anunţate că omul care era cazat în hotel vrea să se arunce în gol.

„La fața locului au fost direcționate, de îndată, mai multe forțe operative aparținând M.A.I., între care și doi polițiști, negociatori în cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale – Brașov.

Din documentarea incidentului s-a stabilit că, persoana în cauză se afla cazată în unitatea hotelieră împreună cu familia și, pe fondul unor discuții în contradictoriu, i-a spus concubinei că se va sinucide, fapt pentru care a ieșit la balcon, a escaladat balustrada imobilului și s-a poziționat pe pervazul exterior al acestuia, situat la o înălțime de aproximativ 20 m față de nivelul solului, simulând desprinderea și precipitarea din acel loc.

Intervenția celor doi polițiști negociatori, care s-a desfășurat pe parcursul a mai multor ore alături ce celelalte forțe angrenate, a făcut că bărbatul, în vârstă de 43 de ani, să fie convins să renunțe la acțiunea sinucigașă și să coboare în siguranță.

Publicitate

După incident, persoana a fost preluată și evaluată de personal medical de specialitate și, în scop preventiv, după externare, a fost condus la o unitate de poliție unde a beneficiat de consilire.”, a transmis IPJ Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes