Connect with us
Publicitate

Social

VIDEO / Târgul de Crăciun Brașov 2020, ANULAT în formatul său fizic

Publicat

pe

UPDATE / 11.12.2020 – Decizie de ultimă oră! Târgul de Crăciun va fi organizat anul acesta, însă, într-un format special. Detalii aici

Edilul Braşovului, Allen Coliban, a anunţat că târgul de Crăciun nu va mai putea avea loc în formatul său fizic din cauza situaţiei sanitare. Anunțul a fost făcut ieri, 10 noiembrie 2020, la conferința de presă organizată de Alianța USR PLUS pe tema COVID-19.

Publicitate

„Urmează să am o consultare cu comercianții, cu tot ce înseamnă dezbaterea legată de sezonul de sărbători și de fostul Târg de Crăciun care nu mai poate să aibă loc dar încercăm să găsim soluții complementare poate în zona online”, a declarat primarul Coliban.

video

Discuțiile cu expozanții târgului de Crăciun au avut loc într-o videoconferință. În urma discuțiilor, autoritățile urmează să ia o decizie asupra propunerii de a crea o platformă de comerț online pentru expozanții târgului de Crăciun.

Deși suntem într-un context dificil, autoritatea locală dorește ca brașovenii să simtă atmosfera Crăciunului, chiar dacă târgul nu va mai avea loc în formatul său fizic. În acest sens, decorațiunile de iarnă vor împodobi brașovul la fel ca în anii precedenți. Cu o excepție, festivitatea de aprindere a luminilor de sărbătoare în bradul de Crăciun, nu va mai putea avea loc din cauza restricțiilor. În fiecare an, evenimentul din Piața Sfatului era o atracție pentru mii de brașoveni.

Publicitate

UPDATE: Allen Coliban a decis astăzi să trimită spre analiză problema targului de Crăciun către guvern. Având în vedere situația sanitară, precum și faptul că majoritatea târgurilor de Crăciun din România au fost anulate, cel mai probabil guvernul nu va găsi oportună organizare evenimentului de anul acesta. Detalii aici

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes