Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Tânăr de 17 ani rămas inconștient pe Tâmpa. Ar fi alunecat și s-ar fi rostogolit pe o distanță de 10 metri

Publicat

pe

Intervenție contra cronometru pentru salvarea unui adolescent de 17 ani care s-a accidentat pe munte. Băiatul ar fi plecat în plimbare pe Tâmpa, împreună cu un grup de prieteni, fără să fi fost echipat pentru drumeție. La un moment dat, turistul ar fi alunecat și s-ar fi rostogolit pe o distanță de aproximativ zece metri, între două serpentine, pe o pantă plină cu stânci și bolovani.

În urma căderii, turistul s-ar fi tăiat la cap și s-ar fi lovit destul de grav, iar prietenii lui au sunat la 112. Salvamontiștii din Brașov au plecat de urgență în căutarea grupului de adolescenți iar când au ajuns la victimă și-au dat seama are pierderi de conștiență.

Trupul adolescentului era plin de răni și deși își revenise din starea de inconștiență era incoerent. Salvatorii montani l-au imobilizat, l-au urcat pe targă și l-au transportat la baza muntelui. La coborâre victimei i-au fost administrat oxigen suplimentar pentru că saturația din organismul său începuse să scadă. El a fost preluat de o ambulanță și dus de urgență la spital.

Salvamont
play-sharp-fill

Salvamont

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes