Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / Ştefan Mandachi face licitaţie pentru blana de urs cu care colinda în tinereţe. Banii care se vor aduna vor fi donaţi de afacerist pentru îngrijirea urşilor de la rezervaţia din Zărneşti

Publicat

pe

Ştefan Mandachi, celebrul afacerist care a realizat „primul kilometru de autostradă din Moldova” se implică şi în salvarea urşilor de care Asociaţia „Milioane de Prieteni” are grijă la sanctuarul de la Zărneşti. Afaceristul recunoscut că în tinereţe neştiind cât rău face a avut o blană de urs cu care mergea la colindat, dar după vizita la sanctuar şi-a dat seama ce animale frumoase sunt urşii şi cât de mult merită să fie ajutaţi.

Publicitate

Pentru că în rezervaţie urşii trăiesc doar din donaţii, este destul de greu pentru administratori să adune bani pentru hrană. Atfel, pentru a se revanşa pentru ce a făcut în tinereţe, Ştefan Mandachi şi-a pus la bătie blana de urs şi face o licitaţie pentru ea. Licitaţia are loc pe reţelele de socializare ale afaceristului şi începe de la 1.000 de euro. Bani care vor fi adunaţi vor merge la Asociaţia „Milioane de Prieteni” iar din ei se vor lua bunătăţi pentru blănoşi.

„Pe când eram mai tânăr și mai prost, mi-am luat o piele de urs, pentru că așa ”spunea tradiția”. Acum sunt mai copt și cu o firmitură de creier în plus, așa că îmi recunosc eroarea. Am fost la Sanctuarul urșilor de la Zărnești și m-am convins. Vă rog din suflet, alocați trei minute din viața voastră ca să vedeți acest film scurt:

Concluzia: mă dezic de orice tradiție presupune ucidere sau maltratare a altor ființe. În altă ordine de idei, ca să trec la subiect, avem nevoie de BANI pentru ursuleți. Am decis să scot la licitație această blană a unui urs căzut victimă tradițiilor. Banii vor fi virați direct în conturile Asociației care are grijă de Sanctuarul de la Zărnești. Propun să începem licitația de la 1000 euro, deși aș fi vrut să începem de la 2000 :)) Licitația are loc în COMMENT PE FACEBOOK la pagina de profil! (voi posta și pe contul de instagram și linkedIn, dar pt. transparență o menținem pe facebook)

Publicitate

Help, help, help!!!„, a scris Ştefan Mandachi pe Facebook.

Cei care vor să ajute blănoşii din rezervaţie pot participa la licitaţie pe conturile de socializare ale afaceristului. Însă nu doar aşa pot fi ajutaţi urşii. Se pot face donaţii şi direct la Asociaţia „Milioane de Prieteni”.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

 1. Franz

  14 ianuarie, 2021 at 7:11 pm

  Mai bine s-ar fi ingrijit de alt sanctuar care nu a avut parte de reclame cu atata pompa si bani europeni…dar care, spre deosebire de prea renumitul sanctuar din Zarnesti, au investit cu mult efort si beneficii pentru noi toti in sistem video de supraveghere mult mai avansat fata de cel bazic primitiv folosit la Zarnesti. Ca sa inteleaga toata lumea si sa afle ceva util si chiar interesant…mergeti aici

  video

  (dati copy apoi paste in browser sau cautati pe youtube URSI LIVE GHEORGHIENI sa vedeti REAL LIVE LA TOATE ORELE deci inclusiv si mai ales noaptea si ursi si vulpi uneori si lupi etc (orele bune sunt noaptea dupa h22) ! In plus camera de la Gheorghieni are vedere nocturna de inalta calitate si chiar autofocus si urmarire automata animale aparute in arie, spre deosebire de Sanctuarul Zarnesti (vezi LIVE dar numai ziua se intelege ceva la

  video

  ) care desi a primit de mii de ori mai multi bani nu a dat nici a mia parte din ei ca sa faca zona vizibila si noaptea cand de fapt ies cel mai adesea animalele astea pentru cine chiar le iubeste si le pricepe comportamentul !!
  De aceea eu personal am donat la Gheorghieni 25 de euro si ati putea ajuta si voi sa mentinem si animalele de acolo alive pe timpul iernii ca sa aveti ce viziona acolo si altceva si la orele cele mai uzuale pentru aceasta! Chiar si acum am reverificat aveti in plin plan la momentul scrierii…la inalta claritate la unul din ursi usor vizibil si la ora asta de bezna in jur acum in infrarosu datorita investitiei de acolo . In acest acelasi moment la Zarnesti e bezna totala tot online…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes