Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / Ştefan Mandachi, constructorul „primului kilometru de autostradă din Moldova”, se implică în ajutorarea urşilor de la sanctuarul din Zărneşti

Publicat

pe

Publicitate

Ştefan Mandachi, celebrul afacerist care a realizat „primul kilometru de autostradă din Moldova” se implică şi în salvarea urşilor de care Asicualia „Milioane de Prieteni” are grijă la sancruarul de la Zărneşti. afaceristul a realuzat un film în care îi îndeamnă pe toţi cei care auposibităţi să doneze sume de bani pentru îngrijirea urşilor de aici. Asta pentru că cheltuielile de îngrijire sunt suportate în totalitate din veniturile asociaţiei şi din donaţii.

„Fraților,

Nu sunt eu în măsură să fac acest video întrucât până acum un an, eram un susținător înrăit al tradițiilor cu urși și cu mascați. Ba mai mult, întrucât eram captivat încă din copilărie de spectacolul tradiției cu urși, am cumpărat și eu un ”costum” cu care m-am fălit la prieteni. Eram un îndârjit promotor al tradițiilor, ca un vrednic bucovinean, pentru că așa mi s-a spus că e datina! Iar eu, evident, ca o oaie căpiată, am urmat turma! Fără să mă întreb DE CE? Fără să mă întreb dacă are vreo logică, dacă are vreun sens, dacă merită tot hazul acestui barbarism.

Acum mi-e rușine pentru gestul meu, mai ales după ce am fost la SANCTUARUL DE LA ZĂRNEȘTI. Dar nu mai pot da timpul înapoi. Numai prostu’ nu-și schimbă niciodată părerea iar eu mi-am schimbat-o. Mă doare sufletul (știu, pare clișeu) și sper ca prin filmul pe care l-am regizat la Zărnești să mă ierte toate animalele cărora le-am făcut vreodată rău, cu sau fără voia mea.

Publicitate

Pentru donații și ajutoare aduse sanctuarului, aveți conturile la finalul filmului.

În ceea ce privește ursul meu (costumul) am decis să-l scot la licitație, în comment pe facebook. Suma strânsă pe el va fi donată Asociației AMP Libearty – Bear Sanctuary. Vom expune blana ursului la Primul metru de autostradă, la Suceava, ca să fie un semnal de alarmă. Numele celui care sprijină sanctuarul va fi inscripționat la Primul metru de autostradă și îi mulțumesc cu anticipație. Licitația se încheie pe 31 dec 2020 ora 23.59.„, a scris Ştefan Mandachi pe Facebook

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes