Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / Spectacol total! Un muzician al orchestrei din Braşov a făcut senzaţie pe scena „Românii au talent”alături de un coleg din Republica Moldova

Publicat

pe

Publicitate

Elias și Radu se cunosc de doi ani. Radu este membru al orchestrei din Brașov. A locuit în București și a fost în Filarmonică, însă agitația și stresul l-au ajuns, așa că și-a dorit mai multă liniște.

Radu provine dintr-o familie de muzicieni, mama lui este violonistă și totodată cea cel mai mare critic al său, pentru că  mereu i-a zis lucrurile în față, relatează protv.ro.

Elias nu provine dintr-o familie de muzicieni, pentru el a fost doar foarte, foarte multă muncă la mijloc.

Cei doi discutau la o cafea despre o posibilă colaborare și așa și-au dat seama că se pot armoniza. Cei doi se pregătesc să scoată un album instrumental.

Publicitate

Elias a făcut muzica pentru sezonul 4 din VLAD. Se mândrește cu 35 de albume, peste 300 de piese, 12 filme.

Radu este violoncelist de o viață. A avut un proiect recent pentru promovarea turismului, și mergea prin locațiile superbe din Transilvania și cânta.

Își doresc să devină cunoscuți, proiectul lor este orientat worldwide, orchestrație și producție de clasa A.  Pentru altceva în afară de muzică nu au răbdare, energie. Dar când e vorba de muzică, sunt extrem de meticuloși.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes