Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / Șoferul unui bolid de lux a furat o găleată și un mop dintr-o spălătorie din Brașov. Imaginile au devenit virale pe internet

Publicat

pe

Imagini greu de explicat au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unei spălătorii din Brașov. Un bărbat care a ajuns acolo cu bolidul său de lux, care costă câteva zeci de mii de euro, a furat o găleată și un mop care erau așezate într-unul dintre spațiile unde sunt spălate mașinile, de obicei.

Publicitate

În filmarea postată pe Facebook, care are 48 de secunde, se vede cum șoferul coboară de la volanul autoturismului luxos, se îndreaptă către găleată, în care era pus și mopul, le ia și le pune chiar pe bancheta din partea dreapta față a vehiculului. Înainte să urce din nou la volan se uită în stânga și dreapta să se asigure că nu l-a văzut nimeni, intră în mașină și își continuă drumul.

Videoclipul a fost postat pe pagina de Facebook „Polițiștii au Umor”, iar în câteva ore a adunat peste 360.000 de vizualizări, peste 3.600 de aprecieri și sute de comentarii. Internauții fac haz de necaz, iar comentariile lăsate de ei sunt savuroase:

V.A.„La câte datorii are pentru mașină, se descurcă și el cum poate”

Publicitate

D.R.„Acel moment când îți cumperi mașină și n-ai bani de o găleată”

D.C.„Șlapii ăia coborâți din Porsche…sublim!”

A.D. „Așa se face avere”

M.U. „Nu avea mărunt să cumpere o găleată și o perie”

P.M.„Are ditamai bolidul de lux și a furat o găleată și o mătură de 10 lei. Furtul tot furt este și se pedepsește conform legii! Ce mizerie de om”.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes