Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Șoferul RATBv „pârât” că a trecut pe roșu, a rămas fără permis pentru 30 de zile

Publicitate

Publicat

pe

Un clip foarte sugestiv în care un autobuz RATBv trece pe culoarea roşie a semaforului s ajuns în mediul online săptămâna trecută.

Publicitate

Pe filmarea făcută cu o cameră de bord se vede cum un autobuz cu indicativul 17 trece pe culoarea roşie a unui semafor de pe Calea Bucureşti, chiar dacă în stânga lui sunt mai multe autoturisme oprite la semafor.

În urma imaginilor, polițiștii s-au autosesizat și au sancționat conducătorul auto cu amendă plus suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 zile.

„În fapt, bărbatul în cauză, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, respectiv, conducea un autovehicul destinat transportului public de persoane pe strada Calea București din municipiul Brașov, la intersecția semaforizată cu strada Uranus, a pătruns în intersecție, fără a respecta semnificația culorii roșie a semaforului electric în funcțiune. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 Rep. privind circulația pe drumurile publice, totodată fiind dispusă măsura complementară a reținerii permisului de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile. Siguranța cetățenilor reprezintă o prioritate pentru Inspectoratul de Poliție Județean Brașov” a transmis biroul de presă al IPJ Brașov.

Publicitate
video
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes