Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / Simfonia culorilor de toamnă în Parcul Naţional Piatra Craiului

Publicat

pe

Imagini superbe de toamnă, filmate în pădurile Parcului Naţional Piatra Craiului, au fost făcute publice de Regia Naţionale a Pădurilor Romsilva, cea care şi administrează perimetrul din judeţele Argeş şi Braşov.

Publicitate
[fvplayer id=”69″]

Pădurile Parcului Naţional Piatra Craiului din cadrul Romsilva arată spectaculos toamna. Dovadă stau cele câteva filme postate de Regia Naţională a Pădurilor Romsilva pe pagina sa de Facebook.

„Simfonia culorilor de toamnă în pădurile Parcului Naţional Piatra Craiului, într-o filmare aeriană realizată de colegul nostru Mircea Vergheleţ” este o scurtă prezentare a unui a dintre materialele video care au adunat sute de aprecieri în mediul online.

Mii de hectare de pădure protejată

Publicitate

Parcul National Piatra Craiului unul dintre cele 22 de parcuri naţionale şi naturale administrate de Regia Naţională a PădurilorRomsilva şi are o suprafaţă de 14.800 de hectare, în judeţele Braşov şi Argeş.

10.860 de hectare din suprafaţa amintită sunt păduri, iar, dintre acestea, peste 6.000 de hectare sunt protejate. 

Amintim că Parcul Naţional Piatra Craiului are şi o faună impresionantă, strict protejată, care beneficiază de toate condiţiile de hrană, linişte şi adăpost. 

Parcului Naţional Piatra Craiului. Foto/video: Mircea Vergheleţ

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes