Connect with us
Publicitate

Politics

VIDEO / Şefa TNL, braşoveanca Mara Mareş, îşi cere scuze pentru comportamentul tinerilor colegi de partid. Tinerii PNL-işti şi-au înjurat partenerii de coaliţie la o petrecere cu manele: „M..e PSD”

Publicitate

Publicat

pe

Liderul TNL, braşoveanca Mara Mareș, a prezentat scuze în numele organizației, după ce în spațiul public au apărut imagini surprinse la Școala de Vară a TNL în care se aud scandări jignitoare la adresa PSD. 

Publicitate

Mai multe imagini distribuite în spaţiul public arată cum participanţii la petrecerea TNL, desfăşurată după lucrările Şcolii de Vară a TNL, printre hohote de râs, folosesc expresii jignitoare la adresa partidului aflat la guvernare alături de PNL, potrivit News.ro.

După apariţia imaginilor, liderul TNL, Mara Mareş, a prezentat scuze, promiţând că protagoniştii vor fi identificaţi şi că vor avea loc discuţii pe acest subiect.

„Îmi cer scuze în numele Tineretului Naţional Liberal pentru aceste comportamente inacceptabile”, a transmis Mara Mareş, potrivit sursei citate.

Publicitate

Președinta TNL a argumentat că membrii din conducerea organizației nu pot controla tot ce se întâmplă la evenimentele organizate. „Mărturisesc ca am aflat acum puţin timp şi cu mare neplăcere despre limbajul folosit. Adevarul este ca nu putem controla tot, mai ales noaptea tarziu. Voi face toate demersurile să identificam persoanele din video si vom avea o discutie pe subiect”, a mai explicat Mara Mareș.

Mara Mareș a mai explicat că organizația pe care o conduce nu este caracterizată de astfel de activități. „Zilele petrecute la Şcoala de Vară au avut drept obiectiv principal profesionalizarea echipei de tineret, prin traininguri intense si specifice. Aceste activităţi ne caracterizează, iar pe altele le regretam”, a transmis Mara Mareş, potrivit sursei citate.

Școala de Vară a TNL

Președintele României nu a fost prezent la eveniment, însă a transmis un mesaj în care i-a asigurat pe membrii TNL de întreaga sa susținere și s-a arătat convins că lecțiile învățate în cadrul școlii de vară vor ajuta tinerii să ia cele mai bune decizii.

La eveniment au participat și le-au vorbit tinerilor mai mulți membrii din conducerea PNL, Premierul Niolae Ciucă i-a îndemnat pe tineri să nu se teamă și să le spună seniorilor în față: „noi suntem mai buni ca voi”.

Publicitate

La lucrările Şcolii de Vară au mai luat cuvântul secretarul general Lucian Bode și prim-vicepreşedintele Rareş Bogdan.

Tinerii liberali urlă M  e PSD

Tinerii liberali urlă M e PSD

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes