Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / Șefa Poliției Stațiunii Bran, campioană la un concurs de alergare montană care a avut loc în Moieciu

Publicat

pe

Florica Bîrladeanu, șeful Poliției Stațiunii Bran, a urcat din nou pe primul loc al podiumului la evenimentul sportiv de alergare montată, care a avut loc sâmbătă la Cheile Grădiștei, din localitatea Moieciu.

Spartan Race România este evenimentul care a adunat la ediția de anul acesta peste 1000 de participanți. Între aceștia s-a aflat și comisarul de poliție Florica Bârlădeanu, care și-a reprezentat cu cinste colegii atât în calitatea sa de șef al Poliției Stațiunii Bran, dar și în cea de sportiv de performanță.

De această dată Flori, așa cum îi spun colegii, a ales să parcurgă un traseu montan dificil, de 21 de kilometri, în care a avut de depășit nu mai puțin de 30 de obstacole.

Terenul denivelat, rădăcinile ascunse, cățărarea pe diverse impedimente sau alegarea printre tufișuri nu au fost un obstacole de nedepășit pentru tânăra polițistă, care a finalizat cursa într-un timp ce i-a adus și de această dată primul loc în clasament.

Publicitate

Pentru comisarul de poliție Florica Bîrlădeanu concursul pe care l-a câștigat la evenimentul de alergare montană în acest weekend nu este unul singular. Aceasta are în palmares peste 30 de titluri de campion național, european sau mondial, adunate de-a lungul copetițiilor de kaiac-canoe la care a participat ca sportiv de performanță.

De peste 14 ani activitatea sa sportivă a împărțit-o armonios și cu cea de polițist, unde a onorat cu aceeași implicare Inspectoratul de Poliție Județean Brașov.

„Flori, te felicităm pentru rezultatele obținute, îți urăm succes și își ținem pumnii pentru următoarele competiții sportive, la care suntem convinși că ne vei reprezenta cu aceleași succes”, au transmis reprezentanții IPJ Brașov.

Politista campioana
play-sharp-fill

Politista campioana

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes