Connect with us
Publicitate

Cultural

VIDEO / Seara cântecelor de munte la foișorul Astra

Publicat

pe

Trupa de muzică folk CALEnDAR a revenit la Brașov, la foișorul Astra, duminică la ora 18.00 pentru câteva ore pline de cântece de munte, generând o atmosferă unică și voie bună pentru toți iubitorii de chitară.

Participanții s-au lăsat purtați printre acorduri de chitară, „poteci uscate” și „focuri de tabără”, departe de agitația vieții cotidiene și de stresul pandemiei. Iar pentru păstrarea stării de bine, pe tot parcursul evenimentului, gazda le-a pregătit și câteva surprize.

Cele 112 locuri la mese de 4 persoane care au respectat distanța legală pentru prevenirea transmiterii Covid 19 au fost rezervate prin achiziționarea on-line a biletelor pâna la data de 2 iulie. Pentru susținerea artistică, participanții au plătit suma de 30 de lei, iar în schimb au primit o grămadă de „SOAREnDAR!”

Câteva momente ale serii au fost transmise live pe Facebook, pe pagina formației CALEnDAR, iar înregistrări ale cântecelor au fost distribuite pe pagina evenimentului de către participanți. Feed-back-ul pozitiv al a fost transmis prin postări foto, video, gânduri și impresii distribuite atât pe paginile personale de Facebook pe a evenimentului, cât și pe cele ale formației.

Publicitate

Foto+ video: Facebook- Seara cântecelor de munte- Trupa CALEnDAR

Hortensia Minea

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes