Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Se întâmplă în România: mort dus la groapă cu căruciorul de butelii și pubela de gunoi

Publicat

pe

Se întâmplă în România! Imagini halucinante apărute în mediul on-line. Totul s-a întâmplat în orașul Murfatlar din județul Constanța. Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, se poate observa cum un bărbat cară cu ajutorul unui cărucior și al unei pubele de gunoi un cadravru, transmite focuspress.ro.

Publicitate

Incidentul a fost sesizat imediat autorităților de către martori la numărul de urgență 112. Corpul neînsuflețit care era trasnportat de bărbat era chiar al tatălui său. Conform unu raport preliminar acesta ar fi decedat duminică din cauze naturale.

Potrivit sursei citate, în cursul zilei de duminică, 16 august, polițiștii și cadrele medicale ale SAJ Constanța au fost solicitați la domiciliul unui bărbat din Murfatlar pentru a constata decesul tatălui său. Pentru că nu au fost găsite probleme, decedatul fiind în vârstă și cu boli asociate, a fost eliberat certificatul constatator al decesului.

A doua zi, luni, fiul a mers la Primăria Murfatlar și a ridicat adeverința de înhumare, iar a treia zi, așa cum este obiceiul creștinesc, a decis să îl înmormânteze. Numai că nu a anunțat rudele sau o firmă de pompe funebre, hotărând să se ocupe singur de toate aceste lucruri.

Publicitate

În dimineața de 18 august, bărbatul și-a învelit tatăl decedat într-o pătură, l-a urcat într-un cărucior de butelii și a plecat spre cimitir, luând cu el și un tomberon pe care intenționa să îl folosească pe post de coșciug. A fost văzut de către localnici care au alertat autoritățile. În zona cimitirului a fost oprit de un echipaj al Poliției Locale Murfatlar, moment în care a „atacat“ decedatul cu sapa. A fost încătușat cu greu și trimis la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Constanța de la Palazu Mare, fiind cunoscut cu afecțiuni medicale.

Acolo va rămâne internat până se va stabili dacă a avut discernământ. De asemenea pe numele acestuia a fost deschis dosar penal pentru profanare de cadavre. Oamenii legii nu au reușit să afle ce l-a făcut pe bărbat să recurgă la un astfel de gest și nici dacă acesta avea în intenție să îl îngroape singur.

[fvplayer id=”21″]

sursa focuspress.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes