Connect with us
Publicitate

Administrație

VIDEO / Scripcaru îi predă ştafeta în mod fair-play lui Coliban

Publicat

pe

Publicitate

Astăzi, în urmă cu câteva momente, la sediul PNL Braşov, a avut loc o conferinţă de presă, prin intermediul căreia şefii partidului au comentat rezultatele alegerilor de ieri.

„Am luat în calcul orice variantă, pentru că vremurile pe care le parcurgem au reținut pe unii să vină la vot. Au venit foarte puțini la vot, iar dintre aceștia mulți nu m-au votat pe mine. Poate din cei care au stat acasă și m-ar fi votat, s-au gândit că oricum câștig. Dar nu voi contesta pe nimeni pe motiv că are prea puține voturi din numărul de alegători, așa cum s-a întâmplat cu alții alte dăți”, a declarat George Scripcaru.

Edilul şef al Braşovului, care îi va ceda locul în câteva zile lui Allen Coliban, a ţinut să-l felicite pe acesta pentru victorie, lăsând impresia unei predări fair-play de ştafetă.

„Îl felicit pe Allen Coliban pentru câștigarea alegerilor și oricând este necesitate, din partea mea este deschidere pentru a discuta despre proiectele care sunt în desfășurare sau sunt în pregătire. Le mulțumesc cetățenilor care au participat, îi înțeleg pe cei care nu au participat.

Publicitate

Le mulțumesc celor care m-au votat, dar și celor care au votat cu ceilalți – dând dovadă de simț civic, e un drept al nostru. Nu este o tragedie și un capăt de țară că am pierdut alegerile. Activitatea trebuie să meargă mai departe, să existe dezvoltare – cu noi sau fără noi viața trebuie să meargă mai departe”, a mai spus George Scripcaru.

video
play-sharp-fill
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
2 Comentarii

1 Comentariu

 1. nicu

  21 octombrie, 2020 at 7:12 pm

  Ajunge …Ba! Sper ca istoria sa fie blanda cu tine!
  Sa te uitam …rapid, in cazul in care nu intuiai sensul!

 2. Toma

  23 octombrie, 2020 at 11:11 pm

  O ducea prea bine Brasovul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes