Connect with us
Publicitate

Social

VIDEO / Schimbare drastică de look pentru milionarul Călin Donca. Cum arată omul de afaceri din Brașov după ce a fost tuns de copiii săi

Publicat

pe

Începutul de an a venit cu o schimbare drastică de look pentru omul de afaceri Călin Donca. După ce a ieșit din arest preventiv, milionarul din Brașov le-a promis copiilor săi că îi va lăsa să îl tundă, iar acest lucru s-a și întâmplat. Donca se află în arest la domiciliu, perioadă pe care o petrece la vila sa impunătoare din Săcele. Într-un videoclip postat pe TikTok, Călin Donca apare în curtea proprietății sale, înconjurat de mulții copii care pare că îl tund.

Publicitate
@calin.donca

De ce crezi ca am ales asta??? #calindonca #newlook #kimetsunoyaiba

♬ Happy Paradise – Wavepaper ID

Look-ul final poate fi observat în următorul videoclip postat pe rețeaua socială. De această dată se vede că milionarul din Brașov a renunțat complet la păr, dar și-a păstrat și aranjat barba care îi crescuse foarte mult în cele trei luni de arest preventiv. În acest filmuleț, Călin Donca le explică urmăritorilor săi cum continua viața lui, chiar dacă se află în arest la domiciliu.

@calin.donca

Ce fac zilnic dimineata pentru a-mi recladi “imperiul” pe care l-am avut 💪🤫

♬ Interstellar (Main Theme) – Random Piano

Chiar dacă își continuă activitatea profesională de acasă, Călin Donca nu scapă de emoții. Procurorii DIICOT fac în continuare cercetări în dosarul penal deschis în luna septembrie pentru acuzațiile de constituire a unui grup infracțional organizat, delapidare, evaziune fiscală, înșelăciune și manipularea pieței de capital.

Din cercetările efectuate a reieșit că, la nivelul municipiului Brașov, începând cu anul 2021, ar fi fost constituit un grup infracțional organizat, ai cărui membri ar fi desfășurat activități circumscrise infracțiunii de evaziune fiscală, constând în aceea că aceștia ar fi înregistrat în contabilitatea unor societăți operațiuni fictive, cu consecința micșorării bazei de calcul a impozitului pe profit si a măririi cuantumului TVA deductibilă, care a avut ca rezultat sustragerea de la plata impozitelor și taxelor datorate bugetului consolidat al statului, cauzând un prejudiciu de 4.346.286 de lei.

Publicitate

De asemenea, prin documente care ar atesta operațiuni fictive, liderul grupării ar fi transferat sau ar fi dispus transferarea a 8.337.746 de lei între societăți aparținând sau controlate de membrii grupării, dintre care una ar fi înregistrată în Emiratele Arabe Unite – Dubai, precum și achiziționarea unor bunuri de lux, în valoare de 340.000 USD, toate acestea fiind însușite din patrimoniul societății, fapt care întrunește elementele constitutive ale infracțiunii de delapidare având consecințe deosebit de grave.

Totodată, membrii grupării ar fi inițiat un proiect în domeniul monedelor virtuale, deținut și controlat de către aceștia, creând propria monedă virtuală. Având în vedere interesul scăzut pentru aceasta, membrii grupării ar fi întreprins operațiuni de manipulare a pieței de capital, inducând, totodată, persoanele interesate în eroare, prin diseminarea în spațiul public a unor informații nereale potrivit cărora suma investiția în această monedă virtuală poate genera câștiguri de 100 de ori mai mari, și reușind obținerea unor sume importante de bani (aproximativ 700.000 USD).

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes